استاندار در نشست ستاد اجرایی خدمات سفر استان:
سیاست‌گذاری‌های فرهنگی نوروز باید مبتکرانه باشد/ بسته ویژه‌برنامه‌های رمضانیه برای گردشگران یزد آماده شده است

۰۸ اسفند ۱۴۰۱ / در گردشگری و سرمایه گذاری

استاندار یزد گفت: نوروز از جنس تحول بوده و برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌گذاری‌های فرهنگی نوروز باید جدید، مبتکرانه و تحولی باشد.

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، مهران فاطمی عصر روز یکشنبه ۷ بهمن‌ماه در نشست ستاد اجرایی خدمات سفر استان، با بیان اینکه تقارن بهار طبیعت و بهار قرآن در نوروز  ۱۴۰۲ یک فرصت است، اظهار کرد: نوروز از جنس تحول بوده و برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌گذاری‌های فرهنگی نوروز باید جدید، مبتکرانه و تحولی باشد.

  استاندار یزد در ادامه با اشاره به بسته تدوین‌ شده تحت عنوان «ویژه‌برنامه‌های فرهنگی رمضانیه»، ادامه داد: این بسته سیاستی، باید تکمیل و متولی اجرای هر برنامه و دستگاه‌های مرتبط با آن مشخص شود.

فاطمی در ادامه خطاب به فرمانداران گفت: برنامه‌ریزی‌ها به‌صورت هنرمندانه و متناسب با ظرفیت‌های شهرستان‌ها، تدوین و اجرایی شود.

او در بخش دیگری از سخنانش، مبادی ورودی به استان؛ از جمله فرودگاه، راه‌آهن، ترمینال و ورودی‌های زمینی، را پیشانی استان دانست و بر تهیه بسته ویژه‌ای برای فضاسازی و زیباسازی آن‌ها تأکید کرد.

 استاندار یزد با بیان اینکه یزدی‌ها از دیرباز به میهمان‌نوازی شهره و زبانزد هستند، خاطرنشان کرد: عوامل اجرایی طرح‌های نوروزی باید اخلاق مدارانه نسبت به ایفای وظایف قانونی خود اقدام کنند.

او در بخش پایانی سخنانش راهبرد استان در نوروز ۱۴۰۲ را “نوروزِ بدون فوتی” عنوان کرد و گفت: فرمانداران مسائل مربوط به ترافیک و تصادفات را به‌صورت روزانه بررسی و اقدامات و برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهند.

احمد آخوندی در این نشست اظهار کرد:‌ در تدوین و اجرای برنامه‌های فرهنگی از ظرفیت تمام نهادهای مردمی و دولتی استفاده می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد افزود: برگزاری ویژه‌برنامه استقبال از دو بهار رمضان و نوروز در مساجد مهم شهر و روستا، برگزاری مراسم فرهنگی و گردشگری افطار تا ساعت ۱۲ شب هر شب در یکی از معابر مهم، جزء خوانی دسته‌جمعی قرآن کریم در اماکن پربازدید گردشگری و اجرای پویش افطاری ساده در اماکن گردشگری از جمله برنامه‌های تدوین‌شده در ستاد خدمات سفر استان یزد برای نوروز ۱۴۰۲ است.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

با همراهی مشاور وزیر میراث‌فرهنگی در امور ایثارگران انجام شد
دیدار مسئولان اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان یزد با امام جمعه یزد

دیدار مسئولان میراث‌فرهنگی با خانواده شهید محمدمهدی آخوندی ابراهیم‌آباد

بررسی راهکارهای توسعه صنایع‌دستی یزد در نشست معاون صنایع‌دستی کشور با شورای پژوهشی استان

مسئولان میراث‌فرهنگی به مقام شهدای امیرچقماق ادای احترام کردند

مشاور وزیر میراث‌فرهنگی در امور ایثارگران
روایت ایثارگران بخشی از میراث تاریخ معاصر ایران است

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی:
ظرفیت‌های فیزیکی و مجازی برای عرضه صنایع‌دستی به کار گرفته شود

دیدار مسئولان میراث‌فرهنگی با خانواده شهید صالح بناء هنزائی

آیین گشایش هفدهمین نمایشگاه سراسری صنایع‌دستی ایران در یزد با حضور مقامات کشوری و استان

مسئولان میراث‌فرهنگی به مقام شهدا و آیت‌الله صدوقی ادای احترام کردند

پیام مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد به مناسبت هفته دفاع مقدس

تفت در مسیر احیای میراث تاریخی؛ پایش میدانی پروژه‌های مشارکتی

جلیقه سنتی یزد در قاب جهانی سوکا/ از ابرکوه تا مکزیک