سفر وزرای گردشگری ۳۵ کشور آسیایی به یزد در آینده نزدیک/ رونق گردشگری استان با پیوست فرهنگی، هویتی و دینی
استاندار یزد با تأکید بر رونق گردشگری با پیوست فرهنگی، هویتی و دینی از سفر وزرای گردشگری به همراه اعضای اتاقهای بازرگانی ۳۵ کشور آسیایی در اردیبهشتماه سال آینده در استان یزد خبر داد.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد، مهران فاطمی شامگاه شنبه ۱۶ دیماه در نشست بررسی برنامههای پیشنهادی سال یزد بهعنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو مجمع گفتوگوی آسیا (ACD) در سال ۲۰۲۴ اظهار کرد: شهرهای متعددی نامزد دریافت عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو مجمع گفتوگوی آسیا در سال ۲۰۲۴ بودند که در نهایت یزد به این مهم دست یافت.
استاندار یزد با اشاره به پیشبینی برگزاری رویدادهای متعدد در سال ۲۰۲۴ که یزد پایتختی گردشگری کشورهای آسیایی را بر عهده دارد، گفت: امیدواریم برگزاری این برنامهها با رعایت ملاحظات فرهنگی، هویتی و دینی، به رونق گردشگری استان منجر شود.
او خاطرنشان کرد: متعاقباً در ادامه برنامهریزیهای این رویداد، گزارش هر بخش به اطلاع مردم استان خواهد رسید.
استاندار یزد پیش از این گفته بود که انتخاب یزد بهعنوان نامزد پایتخت کشورهای عضو مجمع گفتوگوی آسیا (ACD) در سال ۲۰۲۴ از سوی وزارت میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری که در رقابت با مشهد و کرمان صورت گرفت، ظرفیتی جدید برای معرفی هر چه بیشتر و رونق صنعت گردشگری استان است.
به گفته فاطمی، توسعه شبکه بازاریابی گردشگری کشورهای عضو ACD، ایجاد تسهیلات سفر و گردشگری برای کشورهای عضو با هدف افزایش گردشگران کشورهای عضو این مجمع، معرفی ظرفیتهای گردشگری و توانمندیهای استان با هدف حرکت بهسوی توسعه پایدار گردشگری، استفاده از فرصتهای سرمایهگذاری گردشگری از پیامدهای انتخاب یزد بهعنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو مجمع گفتوگوی آسیا است.
تلاش برای توسعه روابط بخش خصوصی گردشگری ملی و استانی با کشورهای عضو، تصویرسازی مثبت از جمهوری اسلامی ایران در میان کشورهای عضو، برگزاری رویدادهای گردشگری بینالمللی، تقویت روابط جمهوری اسلامی ایران در حوزه سازمانهای تخصصی و بینالمللی در سطح منطقهای و بینالمللی از دیگر دستاوردهای پیشنهادی انتخاب شهر یزد بهعنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو مجمع گفتگوی آسیا است.
طرح پیشنهادی تشکیل مجمع گفتوگوی همکاری آسیا موسوم به (ACD) برای اولین بار توسط نخستوزیر تایلند در سی و چهارمین نشست وزرای امور خارجه کشورهای آ. سه. آن در سال ۲۰۰۱ مطرح و این مجمع در سال ۲۰۰۲ در تایلند تأسیس شد.
مجمع گفتوگوی همکاری آسیا فراگیرترین تشکل آسیایی به شمار میآید که با هدف توسعه همکاریهای فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی تأسیس شده است.
انتهای پیام/