دومین جشنواره “آلبالو و فراورده های آن” در روستای هدف گردشگری طزرجان برگزار می شود

۰۱ مرداد ۱۳۹۷ / در گردشگری و سرمایه گذاری

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد از برگزاری دومین جشنواره آلبالو در روستای هدف گردشگری طزرجان شهرستان تفت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد؛ "سید مصطفی فاطمی فیروزآبادی" ضمن اعلام این خبر گفت: سوم مرداد ماه سالجاری، روستای هدف گردشگری طزرجان برای دومین بار میزبان برپایی جشنواره "آلبالو و فراورده های آن" خواهد بود.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد در ادامه توسعه گردشگری پایدار، برند سازی محصولات روستایی با تاکید بر محصول باغی آلبالو، بهره مندی از ظرفیت های منطقه در راستای اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید محصولات داخلی، روستا گردی و خودباوری روستائیان را از جمله اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد و اظهار داشت: روستای طزرجان یکی از روستاهای هدف گردشگری استان یزد می باشد که کاشت آلبالو در آن رونق فراوان دارد و بر همین  اساس این روستا برای برگزاری این جشواره انتخاب شده است.

گفتنی است: جشنواره آلبالو و فراورده های آن به مناسبت دهه کرامت و نکوداشت ثبت جهانی شهر تاریخی یزد با همکاری دفتر امور روستایی و شوراها استانداری، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد، فرمانداری شهرستان تفت، شورای اسلامی و دهیاری روستای طزرجان، چهارشنبه سوم مرداد ماه ساعت ۱۶ الی ۲۱ در محله مزرعه علی روستای طزرجان برگزار می شود.

آخرین مطالب

پنجمین کمیسیون فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری یزد برگزار شد

آب‌انبار تاریخی زین‌آباد تفت احیا و به بهره‌برداری رسید

صنایع‌دستی، رکن مهم اقتصاد و معرفی‌کننده هویت فرهنگی استان در بازارهای جهانی

مدیرکل میراث فرهنگی استان یزد:
صنایع‌دستی یزد روایتی ماندگار از فرهنگ در قالب یک هدیه است

ملیحه فخاری
میراثی که با دست‌ها زنده می‌ماند

آغاز هماهنگی برای مطالعات باستان‌شناسی و شناسایی ظرفیت‌های تاریخی بهاباد

آغاز عملیات مرمت و بازسازی مسجد امام رضا (ع) در روستای رحیم‌آباد

فرصت بین‌المللی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری سلامت یزد

فرماندار ویژه شهرستان میبد:
میبد؛ گنجینه‌ای تاریخی در مسیر صیانت و توسعه میراث‌فرهنگی

بوستان سرای وحشی بافقی به کانون فرهنگی و گردشگری بافق تبدیل می‌شود

حضور هنرمندان صنایع‌دستی یزد در بیستمین نمایشگاه سراسری صنایع‌دستی ایران در زنجان

اجرای نمایش مستند «ایساتیس» به مناسبت روز ملی یزد