حضور هنرمندان صنایع‌دستی یزد در سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی تهران

۱۹ آبان ۱۴۰۳ / در صنایع دستی

معاون صنایع‌دستی استان یزد گفت: هنرمندان صنایع‌دستی یزد در سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی تهران شرکت می‌کنند.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی یزد، عبدالمجید عربی افزود: بیش از ۲۵ هنرمند صنایع‌دستی یزد برای شرکت در سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی تهران و نمایش و فروش آثار خود اعلام آمادگی کردند.

امسال ۲۵۲ متر غرفه منسجم در این نمایشگاه به استان یزد اختصاص دارد که در آن هنرمندان شهرستان‌های استان و برخی شهرهای ملی صنایع‌دستی یزد، قابلیت‌های استان را در رشته‌های بومی صنایع‌دستی ارائه می‌کنند.

از مهم‌ترین ویژگی‌های غرفه امسال استان یزد این است که در آن سوغات و صنایع‌دستی بومی یزد عرضه و معرفی می‌شود، همچنین جلسات مذاکره در خصوص سفارش گیری و فروش صنایع‌دستی با شرکت‌های مختلف برگزار می‌شود.

سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی از ۲۳ لغایت ۲۶ آبان‌ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود که هنرمندان استان یزد در سالن ۸ و ۹ این نمایشگاه همگام با سایر استان‌های کشور حضور خواهد داشت.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار یزد تأکید کرد:
ضرورت تسریع در تعیین تکلیف و جذب تسهیلات گردشگری یزد

پیام مدیر کل میراث فرهنگی یزد به مناسبت هفته نیروی انتظامی

سرپرست جدید نمایندگی میراث‌فرهنگی مروست معرفی شد

نخستین نمایشگاه ملی گردشگری یزد با حضور استان‌های مختلف کشور برگزار می‌شود

بهابادگردی فعالان گردشگری بافق، از میراث تاریخی تا جاذبه‌های طبیعی

۳ متهم حفاری غیرمجاز در بافت تاریخی یزد دستگیر شدند

فعالان گردشگری یزد پای میز گفت‌وگو نشستند

رونمایی از پوستر برگزاری رویداد هزاره گنبد عالی ابرکوه

مسائل و مشکلات گردشگری یزد در نشست با معاون استاندار بررسی شد

ساخت‌وساز غیرمجاز در بافت تاریخی سریزد با دستور قضایی پلمب شد

پیگیری میدانی برای شتاب‌بخشی به پروژه‌های مرمتی/ از موزه بزرگ یزد تا امیرچقماق

درخشش هنرهای سنتی یزد در هفته فرهنگی ایران در روسیه