توقف ساخت‌وساز غیرمجاز در بافت تاریخی مهریز

۰۶ آذر ۱۴۰۲ / در میراث فرهنگی

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهریز از توقف ساخت‌وساز غیرمجاز در بافت تاریخی مهریز با حکم قضایی خبر داد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، علی‌اکبر قانعی با اعلام این خبر گفت:با هماهنگی مقام قضایی دو مورد توقف ساخت‌وساز غیرمجاز و یک مورد تعطیلی کارگاه مرمتی در عرصه بافت تاریخی و ثبتی مهریز انجام شد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهریز اضافه کرد: قسمتی از یک خانه قدیمی در عرصه بافت تاریخی شهرستان مهریز تخریب‌شده بود و مالک بدون اخذ مجوز از اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مهریز در حال ساخت‌وساز با استفاده از مصالح غیرمجاز مانند سازه‌های فلزی، بلوک سیمانی، سقف شیروانی، سازه‌های بتنی و… بود که این اقدام توسط یگان حفاظت و با هماهنگی مقام قضایی متوقف شد.

قانعی توضیح داد: باغ شهر تاریخی مهریز به‌عنوان اولین باغ شهر استان در تاریخ چهارم آبان سال ۱۳۹۸ و با شماره ۳۲۷۶۳ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده و هرگونه اقدام مرمتی، نوسازی و احیا در بافت تاریخی این باغ شهر باید با هماهنگی و اخذ مجوز از اداره‌کل میراث‌فرهنگی صورت گیرد.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار یزد تأکید کرد:
ضرورت تسریع در تعیین تکلیف و جذب تسهیلات گردشگری یزد

پیام مدیر کل میراث فرهنگی یزد به مناسبت هفته نیروی انتظامی

سرپرست جدید نمایندگی میراث‌فرهنگی مروست معرفی شد

نخستین نمایشگاه ملی گردشگری یزد با حضور استان‌های مختلف کشور برگزار می‌شود

بهابادگردی فعالان گردشگری بافق، از میراث تاریخی تا جاذبه‌های طبیعی

۳ متهم حفاری غیرمجاز در بافت تاریخی یزد دستگیر شدند

فعالان گردشگری یزد پای میز گفت‌وگو نشستند

رونمایی از پوستر برگزاری رویداد هزاره گنبد عالی ابرکوه

مسائل و مشکلات گردشگری یزد در نشست با معاون استاندار بررسی شد

ساخت‌وساز غیرمجاز در بافت تاریخی سریزد با دستور قضایی پلمب شد

پیگیری میدانی برای شتاب‌بخشی به پروژه‌های مرمتی/ از موزه بزرگ یزد تا امیرچقماق

درخشش هنرهای سنتی یزد در هفته فرهنگی ایران در روسیه