تور بافت گردی عکاسان شهرستان بافق

۰۲ خرداد ۱۴۰۱ / در میراث فرهنگی

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بافق از برگزاری تور بافت گردی ویژه عکاسان این شهرستان و عکاسی از بافت تاریخی بافق خبر داد.

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، لیلی رنجبر روز دوشنبه دوم خردادماه با اعلام این خبر گفت: «این برنامه به مناسبت گرامیداشت هفته میراث‌فرهنگی، با مشارکت انجمن عکاسان شهرستان و شهرداری بافق در بافت تاریخی اطراف میدان خان برگزار شد.»
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بافق افزود: «در این برنامه عکاسان بافقی از بافت تاریخی ارزشمند این شهرستان و بناهایی نظیر مسجد جامع، مدرسه علمیه، موزه وحشی بافقی، خانه‌های تاریخی، میدان و کاروانسرای خان، حسینیه حوض بازو و آب‌انبار حوض بازو بازدید کردند و این بناها را به قاب تصویر کشیدند.»
رنجبر هدف از برگزاری این تور یک‌روزه را، آشنایی بیشتر عکاسان با بناهای تاریخی و میراث‌فرهنگی بافق و تکمیل آرشیو عکس‌های باارزش بافت تاریخی عنوان کرد.
در پایان این مراسم با حضور شهردار بافق، از عکاسان برتر حوزه گردشگری و فعال در برنامه‌های نوروزی پارک آبشار بافق، تجلیل به عمل آمد.

آخرین مطالب

چهارمین جشنواره ملی پسته احمدآباد اردکان برگزار می‌شود

تدوین ضوابط حفاظتی بافت تاریخی، باغ‌ها و اراضی کشاورزی تفت در دستور کار قرار گرفت

هم‌افزایی شهرداری و میراث فرهنگی برای احیای بافت تاریخی نیر

برگزاری نخستین دوره آموزش هنر سنتی زنجیرسازی در اردکان

دیدار گردشگران با ماه و اجرام آسمانی در کویر یزد

هم‌افزایی دانشگاه یزد و میراث‌فرهنگی برای حفاظت و مدیریت علمی در استان

آغاز عملیات مرمت حمام تاریخی قلعه بافق

هم‌افزایی دستگاه قضا و میراث‌فرهنگی برای صیانت از بافت تاریخی در یزد

برگزاری کارگاه آموزشی «گردشگری فرش و دست‌بافته‌ها» در یزد

نخستین کمیته گردشگری سلامت یزد با محوریت اکو برگزار شد

بررسی وضعیت اعتبارات پروژه‌های میراث‌فرهنگی در ۶ شهرستان یزد با حضور نماینده مجلس

آیین بزرگداشت قائد شهید امت و شهدای جنگ رمضان در ارگ حکومتی یزد برگزار می‌شود