تور بازدید دانش‌آموزان خاتم از بناهای تاریخی شهرستان

۰۴ خرداد ۱۴۰۲ / در میراث فرهنگی

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خاتم از برگزاری تور دانش‌آموزی بازدید از آثار تاریخی شاخص شهرستان خاتم به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی خبر داد.

به‌گزارش  روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، عباس قدیریان روز پنج‌شنبه ۴ خردادماه گفت: روز گذشته و در آخرین روز از هفته میراث‌فرهنگی دانش آموزان خاتم از تعدادی بناهای تاریخی شهرستان بازدید کردند.

رئیس میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خاتم گفت: بازدید دانش آموزان مدارس از بناهای تاریخی شهرستان، باهدف آشنایی آن‌ها با میراث‌فرهنگی و بناهای تاریخی، ارزش و اهمیت و چگونگی نگهداری از این آثار انجام شد.

 به گفته او این گروه از قلعه ملکی هرات، خانه تاریخی دکتر صالحی، قلعه محمدباقری و بافت تاریخی هرات بازدید کردند و از هر اثر تاریخی، توضیحات کارشناسی در زمینهٔ تاریخچه بنا، نقشه بنا، ویژگی‌های معماری و مصالح به‌کاررفته در آن‌ها و کاربرد بنا و به دانش‌آموزان ارائه شد.

قدیریان افزود: شهرستان خاتم در ۲۴۰ کیلومتری جنوب غربی استان یزد، بین استان‌های فارس، یزد، کرمان و در مسیر پاسارگاد میمند قرار دارد. این شهرستان دارای آثار تاریخی و طبیعی ارزشمندی است و در سال‌های اخیر گردشگری طبیعی آن موردتوجه ویژه گردشگران داخلی و خارجی قرار گرفته است.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

میراث تاریخی یزد در مسیر مرمت اصولی/ آموزش استادکاران در اولویت قرار گرفت

رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری:
تکمیل و تدوین نقشه باستان‌شناسی بهاباد/ برنامه‌ریزی‌های حفاظتی آینده

محمدابراهیم زارعی:
بررسی‌های باستان‌شناسی ابرکوه به شناسایی ۱۰۱ اثر تاریخی منجر شد

جلسه شورای راهبری خوشه گردشگری استان یزد برگزار شد

بررسی‌های باستان‌شناسی شواهد تازه‌ای از آثار فرهنگی ـ تاریخی شهرستان بهاباد را افشا کرد

استاندار یزد:
هتل‌ها در اولویت حمایت‌های بانکی قرار می‌گیرند/ توسعه «یزد ایر» و راه‌اندازی قطار VIP در دستور کار است

بررسی ظرفیت‌های همکاری بانک رفاه و میراث‌فرهنگی یزد برای حمایت از پروژه‌های گردشگری

موزه مفاخر اردکان در مسیر تحول؛ بازنگری طرح محتوایی با رویکرد نوین موزه‌داری

برگزاری چهارمین جشنواره خرما در روستای تاریخی حاجی‌آباد زرین استان یزد

عضو شورای اسلامی شهر یزد:
یزد به دنبال گسترش دیپلماسی شهری و گردشگری با کشورهای آفریقایی است

پنجمین کمیسیون فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری یزد برگزار شد

آب‌انبار تاریخی زین‌آباد تفت احیا و به بهره‌برداری رسید