تور‌های غیرمجاز آفت صنعت گردشگری/ مردم به تور‌های ارزان اعتماد نکنند

۳۰ مرداد ۱۳۹۸ / در گردشگری و سرمایه گذاری

نایب رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات هواپیمایی و مسافرتی استان یزد گفت: مردم به تور‌های ارزان قیمت اعتماد نکنند و حتما به دفاتر خدمات مسافرتی مراجعه کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد؛ “محمدمهدی رجایی‌فرد” با اشاره به فعالیت تور‌های غیرمجاز در یزد گفت: به تازگی برخی افراد سودجو با اجرای تور‌های بی کیفیت علاوه بر ترویج بسیاری از کار‌های خلاف شرع و عرف جامعه زحمات همه ارکان گردشگری را زیر سوال می‌برند.

رجایی فرد با بیان اینکه برگزاری این تورها، علاوه بر ضربه زدن به صنعت گردشگری، مردم را نیز دچار آسیب‌های فراوانی خواهد کرد، افزود: پذیرایی نامناسب، کیفیت اجرایی بسیار ضعیف، به کار نگرفتن راهنمایان مجاز و مجرب، عدم پوشش بیمه‌ای مناسب و … موجب می‌شود تا چنانچه اتفاق غیر منتظره‌ای پیش بیاید، مسافران آسیب دیده از هیچ‌گونه پشتوانه قانونی برخوردار نباشند.

او با اشاره به اصول گردشگری پایدار که در عین رویکرد اقتصادی، کم‌ترین آسیب را برای جامعه میزبان ومحیط زیست دارد اظهار داشت: کار گردشگری صرفا بردن افراد به یک منطقه خاص و مناطق خوش آب و هوا نیست، بلکه در نظر گرفتن استاندارد‌های لازم، رعایت حال مسافران، پذیرایی شایسته و مطلع شدن گردشگران از منطقه و بهره مندی جامعه محلی از حضور گردشگر از اصول این کار است.

نایب رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات هواپیمایی و مسافرتی استان یزد افزود: عده‌ای صرفا با بردن افراد به جنگل یا کویر باعث تخریب محیط زیست می‌شوند، درحالی که مردم برای دریافت خدمات مطلوب، با کیفیت و مطمئن و با در نظر گرفتن مشکلات احتمالی، باید تور‌های مورد نظرشان را از دفاترخدمات مسافرتی تهیه کنند، تا در هر شرایطی مجری تور، شرایط و آمادگی لازم را برای پاسخگویی داشته باشد.

آخرین مطالب

سه روابط عمومی برتر استانی وزارت میراث‌فرهنگی مورد تقدیر وزیر قرار گرفتند

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان یزد در گفت‌وگو با روابط عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد،
تاریخ شفاهی؛ سرمایه‌ای ماندگار برای انتقال تجربه و صیانت از هویت تاریخی

سیدمحمد رستگاری
راه صادرات صنایع‌دستی از یزد می‌گذرد

رئیس کمیسیون گردشگری شورای شهر یزد تاکید کرد
حمایت کمیسیون گردشگری شورای شهر یزد از طرح‌های مشارکتی برای جذب گردشگر

سیدمحمد رستگاری
جشنواره‌های پاییزی؛ پیوند میراث زنده با رونق گردشگری یزد

دستگیری ۳ متهم به حفاری غیرمجاز در یکی از قلعه‌های تاریخی تفت

شرکت یزدی رادینا نشان طلایی رویداد ملی صنایع خلاق «مانوین» را کسب کرد

۱۱ آیین، مهارت و سنت بومی یزد در انتظار ثبت ملی قرار دارد

جلیقه سنتی ابرکوه ثبت ملی می شود

جشنواره انار تفت از امروز آغاز به کار می‌کند

شالبافیان:
حمایت از پروژه‌های پیشران گردشگری یزد تا مرحله بهره‌برداری ادامه می‌یابد

پلمب یک منزل مسکونی در بافت تاریخی یزد به دستور مقام قضایی در پی حفاری غیرمجاز