تعلیق 4 دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در یزد

۲۴ تیر ۱۴۰۲ / در گردشگری و سرمایه گذاری

سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد گفت: طی ماه جاری پروانه بهره‌برداری چهار دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری به دلیل تبلیغات نامتعارف در فضای مجازی به حالت تعلیق درآمد.

به‌گزارش  روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، هما خورشیدی با اعلام این خبر گفت: پیش از این به‌دفعات توصیه‌های لازم برای رعایت شئون و ضوابط کشور در انجام تبلیغات به همه تأسیسات گردشگری ابلاغ‌شده که لازم است برای جذب مسافر و برگزاری سفرهای گروهی الزاماتی در نظر گرفته شود.

سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد ادامه داد: بر اساس آیین‌نامه نظارت بر تأسیس و فعالیت دفاتر خدمات مسافرت هوایی، جهانگردی و زیارتی مصوب ۱۳۸۶ هیئت محترم وزیران، دفاتر در هنگام تعلیق، مجاز به ایجاد تعهدات جدید در ارائه خدمات نیستند و صرفاً باید به تعهدات قبلی خود عمل کنند.

خورشیدی تصریح کرد: همچنین پروانه بهره‌برداری بند ب دو دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در شهر یزد نیز به دلیل عدم فعالیت لغو شده است.

در حال حاضر تعداد ۱۱۱ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در سطح استان دایر است.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

نخستین نمایشگاه ملی گردشگری یزد با حضور استان‌های مختلف کشور برگزار می‌شود

بهابادگردی فعالان گردشگری بافق، از میراث تاریخی تا جاذبه‌های طبیعی

۳ متهم حفاری غیرمجاز در بافت تاریخی یزد دستگیر شدند

فعالان گردشگری یزد پای میز گفت‌وگو نشستند

رونمایی از پوستر برگزاری رویداد هزاره گنبد عالی ابرکوه

مسائل و مشکلات گردشگری یزد در نشست با معاون استاندار بررسی شد

ساخت‌وساز غیرمجاز در بافت تاریخی سریزد با دستور قضایی پلمب شد

پیگیری میدانی برای شتاب‌بخشی به پروژه‌های مرمتی/ از موزه بزرگ یزد تا امیرچقماق

درخشش هنرهای سنتی یزد در هفته فرهنگی ایران در روسیه

رؤسای انجمن‌ها و جوامع گردشگری یزد با امام‌جمعه بخش مرکزی دیدار کردند

تاریخ شفاهی موقوفات گلشن در سی‌امین نشست «چقدر یزد را می‌شناسیم» بررسی شد

بررسی طرح مرمت و باز کاربری حمام تاریخی نصرآباد با رویکرد ایجاد موزه زمان و زندگی