تعریف شش رویداد برای توسعه صنعت گردشگری در میبد
معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برنامههایی که در حوزه گردشگری میبد داریم و قرار است متناسب با ظرفیتهای میراثفرهنگی و صنایعدستی شهرستان، رویدادهای را تعریف کنیم که در این زمینه برگزاری شش رویداد قطعی شده است.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد، علیاصغر شالبافیان به همراه میر محمدی نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی و سجادی پور فرماندار میبد از نارین قلعه، مجموعه کاروانسرای شاهعباسی، موزه زیلو و بناهای شاخص تاریخی میبد بازدید کرد.
معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در این بازدید گفت: شهرستان میبد با بیش از ۵۰۰ هکتار بافت تاریخی و بیش از ۳۰۰ اثر ثبتشده در فهرست آثار ملی و ثبت جهانی کاروانسرای شاهعباسی در حوزه میراث فرهنگی در زمره شهرستانهای خاص استان و کشور قرار دارد.
او افزود: قدمت نارین قلعه به چند هزار سال قبل برمیگردد، اما درشان این بنا، اقدام و توجه مناسبی هنوز صورت نگرفته است و با برنامهریزیهای انجامشده برای بافت تاریخی و قلعه این مهم انجام خواهد شد.
شالبافیان با اشاره به اینکه میبد در حوزه صنایعدستی، بهعنوان شهر زیلو ثبت جهانی شده است، افزود: این شهر در سایر صنایع مانند کاربافی و سفال هم منحصربهفرد است.
او گفت: برنامههایی که در حوزه گردشگری ما داریم این است که متناسب با ظرفیتهای میراثفرهنگی و صنایعدستی شهرستان، رویدادهای را تعریف کنیم که در این زمینه برگزاری شش رویداد قطعی شده است.
معاون گردشگری کشور با تأکید بر توسعه اقامتگاههای گردشگری در شهرستان میبد گفت: یکی از نکاتی که موردتوجه ویژه باید قرار گیرد، اقامتگاههای گردشگری است که مقرر شد ظرفیت اقامتی شهرستان میبد هم پی گیری و افزایش پیدا کند.
او با اشاره به حوزه گردشگری کشاورزی در میبد هم گفت: در حوزه گردشگری مزارع و کشاورزی هم میبد جایگاه ویژهای دارد و برگزاری رویدادهای متناسب با ظرفیت گردشگری کشاورزی امکان توسعه دارد و با برنامهریزی انجامشده مقرر شد در حوزه مزارع پرورش بلدرچین، رویدادهای متناسب با اسب و گردشگری کشاورزی ازجمله انار که در شهرستان وجود دارد بتوان از این ظرفیتها استفاده کرد.
شالبافیان خاطرنشان کرد: یک ویژگی منحصربهفرد دیگری که در شهرستان میبد وجود دارد در حوزه کاشی و سرامیک است که برنامهریزی کردیم تورهای گردشگری پیشرفت را راهاندازی کنیم که قطعاً یکی از جلوههای پیشرفت و ظهور استفاده از تکنولوژیهای نو برای بهرهمندی از ظرفیت طبیعی استان در شهرستان میبد است و کارخانجات فراوانی که در حوزه کاشی و سرامیک وجود دارد میتواند موجب بهرهمندی مخاطبان خاص خود قرار گیرد.
انتهای پیام/