برگزاری کارگاه مشارکتی مطالعه و حفاظت از قلعه تاریخی عزآباد

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / در میراث فرهنگی

سرپرست معاونت میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد گفت: به مناسبت هفته میراث فرهنگی کارگاه مشارکتی مطالعه و حفاظت از قلعه تاریخی عزآباد برگزار می‌شود.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، محمدرضا فلاحتی در جریان بازدید از قلعه تاریخی عزآباد گفت: این کارگاه با اهدافی همچون مستندسازی و آسیب نگاری؛ بررسی ارتباط قلعه و قنات و عملیات اجرایی حفاظت اضطراری به مدت ۴ روز برگزار خواهد شد.

سرپرست معاونت میراث فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد افزود: این کارگاه به کوشش موسسه فرهنگی و اجتماعی خرد اسفنجرد از گروه‌های مردم نهاد فعال در عرضه میراث‌فرهنگی رستاق، سازمان داوطلبان میراث ایساتیس و انجمن علمی حیات دانشگاه یزد در روزهای ۱۸، ۱۹، ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت برگزار خواهد شد.

فلاحتی از شرکت قریب ۱۰۰ نفر از علاقه‌مندان به میراث‌فرهنگی، دانشجویان و اعضای داوطلبی در حوزه میراث‌فرهنگی در این کارگاه خبر داد و افزود: رکن اصلی این کارگاه جوانان و دانشجویانی هستند که به صورت داوطلبانه برای حضور در این فعالیت اعلام آمادگی کرده‌اند.

او ادامه داد: اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد با تمامی توان از گروه‌های مردم نهاد فعال در حوزه میراث فرهنگی حمایت می‌کند.

فلاحتی خاطرنشان کرد: دستگاه‌هایی همچون مرکز بین اللملی قنات و سازه‌های آبی؛ فرمانداری اشکذر، بخشداری مرکزی، دانشگاه یزد و …. نیز در برگزاری این کارگاه مشارکت خواهند داشت که پیشاپیش از همکاری و مساعدت آنان قدردانی می‌شود.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

میراث تاریخی یزد در مسیر مرمت اصولی/ آموزش استادکاران در اولویت قرار گرفت

رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری:
تکمیل و تدوین نقشه باستان‌شناسی بهاباد/ برنامه‌ریزی‌های حفاظتی آینده

محمدابراهیم زارعی:
بررسی‌های باستان‌شناسی ابرکوه به شناسایی ۱۰۱ اثر تاریخی منجر شد

جلسه شورای راهبری خوشه گردشگری استان یزد برگزار شد

بررسی‌های باستان‌شناسی شواهد تازه‌ای از آثار فرهنگی ـ تاریخی شهرستان بهاباد را افشا کرد

استاندار یزد:
هتل‌ها در اولویت حمایت‌های بانکی قرار می‌گیرند/ توسعه «یزد ایر» و راه‌اندازی قطار VIP در دستور کار است

بررسی ظرفیت‌های همکاری بانک رفاه و میراث‌فرهنگی یزد برای حمایت از پروژه‌های گردشگری

موزه مفاخر اردکان در مسیر تحول؛ بازنگری طرح محتوایی با رویکرد نوین موزه‌داری

برگزاری چهارمین جشنواره خرما در روستای تاریخی حاجی‌آباد زرین استان یزد

عضو شورای اسلامی شهر یزد:
یزد به دنبال گسترش دیپلماسی شهری و گردشگری با کشورهای آفریقایی است

پنجمین کمیسیون فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری یزد برگزار شد

آب‌انبار تاریخی زین‌آباد تفت احیا و به بهره‌برداری رسید