برگزاری کارگاه آموزشی «گردشگری فرش و دست‌بافته‌ها» در یزد

۲۸ تیر ۱۴۰۵ / در گردشگری

کارگاه آموزشی «گردشگری فرش و دست‌بافته‌ها» با هدف آشنایی علاقه‌مندان با تاریخ، فرهنگ، نقش‌مایه‌ها و ظرفیت‌های گردشگری فرش ایرانی، روز یکشنبه ۲۸ تیرماه در یزد برگزار شد.

به‌گزارش خبرنگار روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری وصنایع‌دستی استان یزد، کارگاه آموزشی «گردشگری فرش و دست‌بافته‌ها» با عنوان «سفری در دل گره‌ها؛ روایتی از جنس نقش و نگار» به تدریس هاله خیرالدین برگزار شد.

این کارگاه در ۱۲ سرفصل تخصصی، موضوعاتی همچون آشنایی با تاریخچه فرش، داستان‌های تار و پود، خاطرات فرش‌ها، راز گره، نماد طرح‌های فرش، نقش‌ها و مفاهیم آن‌ها، سفر به سرزمین رنگ‌ها، قصه زیلو (دست‌بافته سلامت)، از پشم تا نقش، موسیقی فرش، از کارگاه تا ویترین و میراث فرش به‌عنوان بخشی از هویت ایران‌زمین را مورد بررسی قرار داد.

کارگاه یادشده روز یکشنبه ۲۸ تیرماه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ برگزار شد.

برگزاری این کارگاه، فرصتی برای شناخت عمیق‌تر هنر-صنعت فرش و دست‌بافته‌های ایرانی و نقش آن در توسعه گردشگری فرهنگی و معرفی میراث ارزشمند ایران به علاقه‌مندان و فعالان این حوزه خواهد بود.

انتهای پیام/

    آخرین مطالب

    آغاز عملیات مرمت و ساماندهی خانه تاریخی صالحی خاتم

    بازخوانی میراث تاریخی روستای توران پشت در سی‌ویکمین برنامه گردشگری تاریخی‌فرهنگی یزد

    استاندار یزد:
    تقویت زیرساخت‌ها و احیای آثار تاریخی، محور توسعه گردشگری استان است

    معاون استاندار یزد در گفت‌وگو با میراث‌آریا تأکید کرد:
    ضرورت تسریع در جذب تسهیلات گردشگری در یزد

    سفیر کره جنوبی در ایران:
    گفت‌وگوهای گردشگری با ایران باید به اقدامات عملی منجر شود

    ملیحه فخاری
    کودک؛ میراث فردا

    استاندار یزد:
    ظرفیت‌های گردشگری یزد؛ محور توسعه همکاری‌های مشترک با کره جنوبی

    تأکید معاون گردشگری کشور بر بهره‌گیری میبد از ظرفیت تسهیلات گردشگری

    سیدمحمد رستگاری
    روستاهای یزد؛ میراثی که نفس می‌کشد

    معاون گردشگری کشور از ظرفیت‌های گردشگری میبد بازدید کرد

    معاون گردشگری کشور:
    اردکان ظرفیت‌های ارزشمندی برای توسعه گردشگری دارد

    بازدید معاون گردشگری کشور از ۲مجموعه گردشگری اردکان