برگزاری پویش کودکانه زنبوربانان کوچک در باغ جهانی دولت آباد یزد

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / در گردشگری و سرمایه گذاری

به مناسبت روز جهانی زنبور عسل، پویش کودکانه زنبوربانان کوچک در باغ جهانی دولت آباد یزد برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی یزد، عصر روز گذشته ۲۴ اردیبهشت ماه، پویش کودکانه زنبوربانان کوچک به همت انجمن گردشگری حافظان طبیعت و با حمایت اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد و سازمان فرهنگی، اجتماعی ورزشی شهرداری یزد با هدف تنوع بخشی به گردشگری طبیعی و سفرهای مسئولانه برگزار شد.

روز جهانی زنبوران عسل از ظرفیت‌های خوبی برای ترویج زنبورستان گردشگری، اهمیت گرده‌افشانی، فرهنگ‌سازی در خصوص نحوه اصول سم‌پاشی، تولید غذا و حفظ اکوسیستم و مراتع دارد که می‌توان در این زمینه فعالیت‌های آموزشی و ترویجی انجام داد و از ظرفیت‌های تشکل‌های محیط زیستی و گردشگری و فعالان اجتماعی بهره گرفت.

یکی از ویژگی‌های‌ خاص این رویداد، رعایت تم زرد و مشکی بود که بر جذابیت کار افزوده بود و مخاطبان خاصی را به سمت خود سوق داده بود.

از برنامه‌های مهم این پویش، ساخت کلنی زنبور عسل با گل رس، نقاشی و پیام کودکانه در قالب زنبورنامه با محوریت زنبور عسل، گل و گیاه و نقاشی روی کندوهای عسل و شادپیمایی کودکان در باغ دولت‌آباد با تم و پلاکاردهای زنبور عسل بود.

برنامه زنبورستان گردشگری هم بخش دیگری از این پویش بود که از طریق آن، کودکان، زنبورداری و زنبورستان گردشگری را به علاقه‌مندان و مخاطبان منتقل کردند.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

پلمب یک منزل مسکونی در بافت تاریخی یزد به دستور مقام قضایی در پی حفاری غیرمجاز

شالبافیان تأکید کرد
بافت تاریخی جهانی یزد؛ بزرگ‌ترین فرصت سرمایه‌گذاری در گردشگری و صنایع‌دستی

جشنواره پسته بهادران امروز به کار خود پایان می‌دهد

گواهی سپرده خاص؛ ظرفیت جدید تأمین مالی بازسازی هتل‌ها و تأسیسات گردشگری یزد

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با هنر زیلوبافی ویژه نوجوانان در میبد

ساخت‌وساز غیرمجاز در بافت تاریخی مهریز با دستور دادستان متوقف شد

برگزاری کارگاه هزار خشت به مناسبت هزاره گنبد عالی ابرکوه

سومین جشنواره نان میبد تا ۲۴ مهرماه ادامه دارد

معاون میراث‌فرهنگی استان یزد:
اقدامات حفاظتی و بررسی‌های فنی در بنای تاریخی سلطان بندر آباد ادامه دارد

ضرورت اجرای پروتکل‌های پایش پیشگیرانه برای حفاظت از موزه‌ها در برابر مخاطرات جوی

آغاز عملیات ایمن‌سازی و پاک‌سازی پشت‌بام کاروانسرای شاه‌عباسی میبد

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد تأکید کرد:
ضرورت تقویت همکاری تشکل‌های تخصصی برای توسعه گردشگری یزد