برگزاری پنلهای تخصصی در حاشیه سومین نشست مثلث طلایی گردشگری ایران

۰۲ خرداد ۱۳۹۶ / در گردشگری و سرمایه گذاری

در حاشیه سومین نشست مثلث طلایی گردشگری کشور در اصفهان، سه پنل تخصصی در بخش های زیرساختهای گردشگری ، طرح و برنامه های گردشگری و ساختار و بستر کنسرسیوم با حضور معاونین گردشگری استان های یزد و شیراز و جمعی از دست اندر کاران حوزه گردشگری سه استان برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد، این پنل های تخصصی با برنامه ریزی صاحب نظران هر حوزه و با موضوعاتی از جمله تبادل تجربیات در حوزه های، بررسی شرایط کنسرسیوم، انتخاب دبیرخانه مرکزی و معرفی دبیر، بررسی ساختار دبیرخانه و کنسرسیوم و بودجه، بررسی مجتمع های بین راهی، بررسی راهکارهای توسعه و زیرساختهای گردشگری خارجی، ارایه گزارش نقاط ضعف و قوت مثلث طلایی، تهیه بلیط اماکن تاریخی از طریق اینترنت، آموزش نیروی انسانی، تابلوهای راهنمای الکترونیکی، بررسی و تدوین برنامه جامع گردشگری مثلث طلایی، مطالعه و بررسی وضعیت گردشگری مثلث طلایی، بررسی و تدوین برنامه های ۹ ماه آینده مثلث طلایی، تقویت همبستگی و تبادل ایده ها بین مدیران، کارشناسان و ذینفعان گردشگری بین سه استان، همکاری شناخت متقابل استان ها از منابع و محصولات گردشگری یکدیگر با هدف بستر سازی برای رونق گردشگری جشنواره و رویدادهای مشترک، هماهنگی و همکاری در برپایی هفته های فرهنگی در مراکز استان ها، توسط استان های طرف تفاهم ـ معرفی مراکز اقامتی استان های طرف تفاهم در هتل ها و مراکز اقامتی ذیربط برگزار و موضوعات مطروحه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

اولین نشست به میزبانی شیراز، دومین نشست در یزد در سال گذشته به ترتیب ابتدا و انتهای سال و سومین آن عصر دوشنبه سالجاری در اصفهان برگزار شد که در قالب سه جلسه تا روز چهارشنبه ادامه دارد.

همچنین مثلث گردشگری ایران در واقع محوریا مسیر گردشگری سه شهرشیراز، یزد و اصفهان است که گردشگران ورودی به ایران در قالب یک تور خاص از جاذبه های تاریخی، مذهبی، تفریحی، طبیعی و گردشگری این سه شهر دیدن می کنند.

لازم به ذکر است دبیرخانه مرکزی مثلث طلایی گردشگری به مدت یک سال به اصفهان واگذار شد.

آخرین مطالب

آغاز عملیات مرمت ریشه‌های ۱۲ پل تاریخی روستای برکوئیه بافق

برگزاری کارگاه تخصصی حفاظت از آثار کاغذی تاریخی در پایگاه میراث جهانی یزد

مرمت دربند تاریخی سرپل خواجه ندوشن

جشنواره مشتک با هدف احیای غذاهای سنتی میبد در بفروئیه برگزار شد

اقدام حفاظتی در مسجد جامع یزد/ نصب شیشه بر ستون‌های ورودی جلوخان

استاندار یزد
رایزنی برای گسترش همکاری‌های اقتصادی و گردشگری یزد با ایتالیا

تداوم مرمت و احیای بناهای تاریخی مجومرد با مشارکت انجمن‌های مردمی

معاون میراث فرهنگی استان یزد در گفت‌وگو با روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی یزد مطرح کرد: تاریخ شفاهی، حلقه اتصال میراث جهانی یزد به نسل‌های آینده است
تاریخ شفاهی؛ حلقه اتصال میراث‌فرهنگی با نسل‌های آینده

سه روابط عمومی برتر استانی وزارت میراث‌فرهنگی مورد تقدیر وزیر قرار گرفتند

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان یزد در گفت‌وگو با روابط عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد،
تاریخ شفاهی؛ سرمایه‌ای ماندگار برای انتقال تجربه و صیانت از هویت تاریخی

سیدمحمد رستگاری
راه صادرات صنایع‌دستی از یزد می‌گذرد

رئیس کمیسیون گردشگری شورای شهر یزد تاکید کرد
حمایت کمیسیون گردشگری شورای شهر یزد از طرح‌های مشارکتی برای جذب گردشگر