برگزاری هجدهمین برنامه از سلسله نشست‌های «چقدر یزد را می‌شناسیم» به مناسبت هفته گردشگری

۱۱ مهر ۱۴۰۳ / در دسته بندی نشده, گردشگری و سرمایه گذاری

هجدهمین برنامه از سلسله نشست‌های «چقدر یزد را می‌شناسیم» به مناسبت هفته گردشگری با عنوان «جاذبه و دافعه جنگ و صلح» برگزار شد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، روز گذشته دهم مهرماه هجدهمین برنامه از سلسله نشست‌های «چقدر یزد را می‌شناسیم» به مناسبت هفته گردشگری با عنوان «جاذبه و دافعه جنگ و صلح» و با شعار گردشگری و صلح در سالن اجتماعات اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد برگزار شد.

در این نشست که مدیرکل و معاون گردشگری میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، جمعی از نویسندگان و فرهیختگان، راهنمایان گردشگری، دانشجویان و علاقه‌مندان به فرهنگ و تاریخ استان یزد حضور داشتند، سخنرانان با ارائه مستندات تاریخی ازجمله عکس و فیلم، مقالات علمی و کتب تألیف شده بر پایه داستان‌های واقعی از تاریخ استان یزد، در مورد اتفاقات و حوادثی که در سده‌های گذشته در این خاک و بوم روی داده است، سخن گفتند.

مرتضی وزیری، محقق و مجموعه‌دار عکس‌های تاریخی مربوط به سده‌های گذشته استان، در مورد دوران مختلف شکل‌گیری برج باروی یزد سخن گفت.

او به این مطلب اشاره داشت که وجود حصار و قلعه، و نیز حفظ امنیت و آرامش در این شهر کهن باعث پایداری و حفظ آداب و رسوم، فرهنگ و معماری یزد شده است.

سید محمد رستگاری مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد نیز ضمن حضور و پاسداشت این رویداد، به این مطلب اشاره کرد که احیای بخش بیشتری از برج و بارو و بناهای قدیمی یزد در دستور کار میراث‌فرهنگی است و به زودی تاریخ بیشتری از استان به شکل شایسته‌ای تدوین خواهد شد.

هادی حکیمیان، محقق و نویسنده رمان‌هایی بر پایه تاریخ یزد سخنران دیگر این جلسه بود، او بابیان حوادثی از قبیل محاصره شهر یزد در دوره‌های مختلف حمله اجانب و پایداری و حسن تدبیر بزرگان و ریش‌سفیدان یزدی، تاریخ را به شهادت گرفت.

در ادامه فاطمه دانش کارشناس اداره‌­کل میراث‌­فرهنگی یزد نیز مطالب تکمیلی در مورد روش و منش استوار مردمان نیک‌اندیش و پایدار این خاک سربلند ایراد کرد.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

میراث تاریخی یزد در مسیر مرمت اصولی/ آموزش استادکاران در اولویت قرار گرفت

رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری:
تکمیل و تدوین نقشه باستان‌شناسی بهاباد/ برنامه‌ریزی‌های حفاظتی آینده

محمدابراهیم زارعی:
بررسی‌های باستان‌شناسی ابرکوه به شناسایی ۱۰۱ اثر تاریخی منجر شد

جلسه شورای راهبری خوشه گردشگری استان یزد برگزار شد

بررسی‌های باستان‌شناسی شواهد تازه‌ای از آثار فرهنگی ـ تاریخی شهرستان بهاباد را افشا کرد

استاندار یزد:
هتل‌ها در اولویت حمایت‌های بانکی قرار می‌گیرند/ توسعه «یزد ایر» و راه‌اندازی قطار VIP در دستور کار است

بررسی ظرفیت‌های همکاری بانک رفاه و میراث‌فرهنگی یزد برای حمایت از پروژه‌های گردشگری

موزه مفاخر اردکان در مسیر تحول؛ بازنگری طرح محتوایی با رویکرد نوین موزه‌داری

برگزاری چهارمین جشنواره خرما در روستای تاریخی حاجی‌آباد زرین استان یزد

عضو شورای اسلامی شهر یزد:
یزد به دنبال گسترش دیپلماسی شهری و گردشگری با کشورهای آفریقایی است

پنجمین کمیسیون فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری یزد برگزار شد

آب‌انبار تاریخی زین‌آباد تفت احیا و به بهره‌برداری رسید