برگزاری طرح سفیران رحمت الهی با موضوع جمعیت و سبک زندگی اسلامی

۰۴ آذر ۱۴۰۳ / در میراث فرهنگی

طرح سفیران رحمت الهی با مشارکت ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، ثبت احوال و فرمانداری یزد برگزار شد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد، کارگاه آموزشی سفیران رحمت الهی ” با موضوع جمعیت و سبک زندگی اسلامی، به مدت چهار روز و در قالب هشت ساعت آموزشی توسط اساتید برجسته حوزه و دانشگاه برگزار شد.

این کارگاه با سرفصل‌های جمعیت و فرزند آوری، تاریخچه انقلاب جنسی غربی، پاسخگویی به سؤالات مهم در عرصه جمعیت در ابعاد اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و… سقط‌جنین و احکام و راه‌های جلوگیری از آن، سبک زندگی اسلامی و طب سنتی برای کارکنان فرمانداری یزد و ادارات کل ثبت احوال و میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان برگزار شد.

حجت‌الاسلام اسماعیل امامی، از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی یزد، دکتر دهقان پور، منیره سیدهاشمی متخصص طب سنتی و خانم‌ها خسروانی و آقا رحیمی از اساتید این دوره‌ها بودند.

حجت‌الاسلام امامی، حمایت از حیات جنین، شبهات جوانی جمعیت و نحوه پاسخگویی به این شبهات را از دیگر سرفصل‌های همایش سفیران رحمت الهی عنوان کرد و افزود: با تصویب شانزدهمین قرارگاه جوانی جمعیت استان یزد، سلسله همایش‌های آموزشی سفیران رحمت الهی از تیرماه ۱۴۰۲ شروع شد و قرار است تمامی دستگاه‌ها، نهادهای دولتی و مردمی، مجری این طرح باهدف آگاهی بخشی مباحث جوانی جمعیت باشند.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

بازنگری، تدقیق و لایه‌بندی محدوده عرصه و حریم بافت تاریخی شهر یزد انجام شد

تدقیق بیش از ۶ هزار هکتار از عرصه‌های تاریخی اردکان با تصویب ضوابط حفاظتی

۹ برگزیده یزدی در جمع برترین‌های مسابقات قرآن و عترت وزارت میراث‌فرهنگی

سیدمحمد رستگاری
یزد؛ از روایت خشت تا هوش مصنوعی؛ وقت ساختن گردشگری آینده است

پیام مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد به مناسبت روز جهانی و هفته گردشگری

دومین رویداد «آوای افق در خانه‌های خشتی» در اردکان برگزار می‌شود

معاون گردشگری استان یزد:
تمرکززدایی از یزد با توسعه رویدادهای گردشگری در شهرستان‌ها انجام می‌شود

فناوری و هوش مصنوعی، گردشگری یزد را به سمت پایداری خواهد برد

برپایی غرفه پایگاه مقاومت بسیج معراج اداره کل میراث‌فرهنگی یزد در هفدهمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی

برگزاری نخستین نمایشگاه سراسری گردشگری کشور در یزد/ «مهر یزد» با بیش از ۳۰ ویژه‌برنامه آغاز می‌شود

شهرهای خواهرخوانده؛ ظرفیت مغفول یزد برای توسعه گردشگری بین‌المللی

مجمع عمومی راهنمایان گردشگری استان یزد برگزار شد