برگزاری اولین دوره طراحی و بازآفرینی نقوش زیلوی میبد در قالب جشنواره دست و نقش

۲۸ خرداد ۱۳۹۸ / در صنایع دستی

همزمان با آخرین روز برگزاری نمایشگاه منطقه‌ای صنایع دستی و جشنواره زیلو در میبد، اولین دوره طراحی و بازآفرینی نقوش زیلو در قالب جشنواره دست و نقش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد؛ “محمدرضا دهقان مهرجردی”  معاون صنایع دستی یزد در این خصوص گفت: اولین دوره طراحی و بازآفرینی نقوش زیلو با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میبد و حضور ۸۷ نفر از علاقمندان به رشته زیلو بافی  در کاروانسرای شاه عباسی میبد برگزار شد.

دهقان مهرجردی با بیان اینکه این دوره آموزشی در قالب جشنواره دست و نقش و با هدف طراحی و بازآفرینی نقوش زیلو برگزار شد، گفت: در پایان این دوره برای شرکت کنندگان گواهی آموزشی صادر شد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه حضور بانوان در این جشنواره چشمگیر بود، افزود: پس از بررسی طرح های ارائه شده به ۳ هنرمند برتر جایزه نقدی اهدا شد.

معاون صنایع دستی استان یزد در پایان گفت: طرح های منتخب باز آفرینی شده به نام هنرمند طراح، ثبت گردید و مقرر شد پس از بافت زیلویی از این سه طرح با نام طراح، در موزه زیلوی میبد به معرض نمایش گذاشته شود.

گفتنی است: رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع‌ دستی، نماینده مردم میبد و تفت در مجلس شورای اسلامی، شهردار و فرماندار و اعضای شورای شهر  میبد در این جشنواره حضور داشتند.

آخرین مطالب

تفت در مسیر احیای میراث تاریخی؛ پایش میدانی پروژه‌های مشارکتی

جلیقه سنتی یزد در قاب جهانی سوکا/ از ابرکوه تا مکزیک

پایان نخستین فاز بررسی و مستندنگاری باستان‌شناختی در بهاباد

خانه تاریخی حاتمی بهاباد در مسیر احیا/ آغاز عملیات مرمت با مشارکت شهرداری

مسجد تاریخی امام رضا(ع) رحیم‌آباد بهاباد با همدلی مردم مرمت شد

سیدمحمد رستگاری
یزد؛ جایی که هنر ایران به تماشا می‌نشیند

مسجد تاریخی امام رضا(ع) رحیم‌آباد بهاباد با همدلی مردم مرمت شد

قنات زارچ پس از سه سال پیگیری صاحب سند مالکیت شد؛ تثبیت حقوق ۱۲۲۳ سهامدار و صاحب حق‌آبه

با هدف ثبت و معرفی بخشی از میراث ناملموس ابرکوه
پیشه‌وران سنتی ابرکوه به چاپ دوم رسید/ روایت ۲۳ مهارت کهن در عصر فناوری

بازدید مدیرکل میراث‌فرهنگی استان از روند پیشرفت فیزیکی باغ پرندگان یزد

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری یزد در گفت‌وگو با میراث‌آریا مطرح کرد
بافق؛ ظرفیتی برای پیوند میراث‌فرهنگی، گردشگری و کارآفرینی بانوان

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور
بهاباد؛ مقصدی با ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی برای توسعه گردشگری است