بازدید وزیر میراث فرهنگی از کوه ریگ مهریز

۱۶ تیر ۱۴۰۲ / در میراث فرهنگی

وزیر میراث فرهنگی در دومین روز از سفر خود به یزد از تفرجگاه کوه ریگ مهریز بازدید کرد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد، سیدعزت‌الله ضرغامی در سفر دو روزه خود به استان یزد از شهرستان‌های مختلف استان یزد و جاذبه‌های گردشگری آن بازدید کرد.

او در روز دوم سفر خود ضمن حضور در شهرستان مهریز با همراهی صباغیان نماینده مردم شهرستان‌های مهریز، ابرکوه، خاتم، بافق، بهاباد و مروست، محمد دهقان فرماندار شهرستان مهریز، احمد آخوندی مدیرکل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان یزد از بوم گردی‌های این منطقه و تفرجگاه طبیعی کوه ریگ مهریز بازدید کرد.

ضرغامی با ابراز خرسندی از فراهم بودن زیرساخت‌های آب و برق در این منطقه بر فضاسازی سبز در اطراف این فضا و تزئین محیط تفرجگاه برای جوانان تأکید کرد.

تفرجگاه کوه ریگ در ایام عید نوروزی مورد استقبال ویژه مردم و مسافران قرار دارد و مسابقات سوارکاری در ایام عید اجرا می‌شود.

کوه ریگ در طول سالیان طولانی و در چند صد سال پیش بر اثر وزش باد و جمع شدن توده های عظیمی از شن کنار یک کوه به وجود آمده و اکنون به یک منطقه تفریحی و ورزشی برای جوانان و خانواده ها تبدیل شده است.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

بازنگری، تدقیق و لایه‌بندی محدوده عرصه و حریم بافت تاریخی شهر یزد انجام شد

تدقیق بیش از ۶ هزار هکتار از عرصه‌های تاریخی اردکان با تصویب ضوابط حفاظتی

۹ برگزیده یزدی در جمع برترین‌های مسابقات قرآن و عترت وزارت میراث‌فرهنگی

سیدمحمد رستگاری
یزد؛ از روایت خشت تا هوش مصنوعی؛ وقت ساختن گردشگری آینده است

پیام مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد به مناسبت روز جهانی و هفته گردشگری

دومین رویداد «آوای افق در خانه‌های خشتی» در اردکان برگزار می‌شود

معاون گردشگری استان یزد:
تمرکززدایی از یزد با توسعه رویدادهای گردشگری در شهرستان‌ها انجام می‌شود

فناوری و هوش مصنوعی، گردشگری یزد را به سمت پایداری خواهد برد

برپایی غرفه پایگاه مقاومت بسیج معراج اداره کل میراث‌فرهنگی یزد در هفدهمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی

برگزاری نخستین نمایشگاه سراسری گردشگری کشور در یزد/ «مهر یزد» با بیش از ۳۰ ویژه‌برنامه آغاز می‌شود

شهرهای خواهرخوانده؛ ظرفیت مغفول یزد برای توسعه گردشگری بین‌المللی

مجمع عمومی راهنمایان گردشگری استان یزد برگزار شد