بازدیدرایگان مهدکودک ها ومقاطع ابتدایی(پایه اول) ازموزه های استان یزد در روزجهانی موزه ها،بناها ومحوطه های تاریخی باشعار میراث مشترک نسل ها

۲۷ فروردین ۱۳۹۷ / در میراث فرهنگی

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد از بازدید رایگان مهد کودک ها و مقاطع ابتدایی از موزه های سطح این استان خبر داد .

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد؛  "ساشا ریاحی مقدم" معاون میراث فرهنگی استان و مدیر پایگاه میراث فرهنگی شهر تاریخی میبد در این خصوص گفت: روز چهارشنبه مورخ ۲۹ فروردین ماه ۹۷ بمناسبت روز جهانی بناها و محوطه های تاریخی بازدید از موزه های تحت پوشش این اداره کل در سطح استان یزد برای مهد کودک ها و مقاطع ابتدایی رایگان می باشد.

ریاحی مقدم در ادامه اظهار داشت: به پیشنهاد ایکوموس روز ۱۸ آوریل مصادف با ۲۹ فروردین به عنوان روز بین المللی بناها و محوطه های تاریخی نامگزاری گردیده. این روز خاص فرصت  بالا بردن آگاهی عمومی در مورد تنوع میراث فرهنگی و کوششهای مورد نیاز جهت حمایت و حفاظت از آنها را فراهم می آورد، و همچنین  فرصت مناسبی برای جلب توجه نسبت به آسیب پذیری آنها است. برای چندین سال است که، ایکوموس هر سال موضوعی را به این مناسبت اعلام می کند. شعار انتخابی امسال میراث مشترک نسل ها می باشد.

این مقام مسئول همچنین افزود: جامعه ای که از داشته‌های فرهنگی و هویتی خود به درستی آگاه باشد هیچ‌گاه خواسته یا ناخواسته گام در تخریب  آن نخواهد برداشت. شهروندان  بایستی آشنایی با میراث فرهنگی را از نزدیک تجربه کنند تا حس هویت در آنان نهادینه شود. آنگاه دیگر شاهد اتفاقاتی نظیر تخریب  در بنا ها و محوطه های تاریخی نخواهیم بود چون در این حالت هر ایرانی به یک میراث بان تبدیل شده است. لذا فرهنگ سازی و آموزش را می بایست از کودکان و در سنین پایین تر آغاز نمود.

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد تصریح کرد: در استان یزد افزون بر ۲۵ باب موزه فعال موجود می باشد که نیمی از آن زیر نظر دستگاههای دولتی و بقیه توسط بخش غیر دولتی و به صورت مشارکتی با میراث فرهنگی اداره می شود.

آخرین مطالب

تفت در مسیر احیای میراث تاریخی؛ پایش میدانی پروژه‌های مشارکتی

جلیقه سنتی یزد در قاب جهانی سوکا/ از ابرکوه تا مکزیک

پایان نخستین فاز بررسی و مستندنگاری باستان‌شناختی در بهاباد

خانه تاریخی حاتمی بهاباد در مسیر احیا/ آغاز عملیات مرمت با مشارکت شهرداری

مسجد تاریخی امام رضا(ع) رحیم‌آباد بهاباد با همدلی مردم مرمت شد

سیدمحمد رستگاری
یزد؛ جایی که هنر ایران به تماشا می‌نشیند

مسجد تاریخی امام رضا(ع) رحیم‌آباد بهاباد با همدلی مردم مرمت شد

قنات زارچ پس از سه سال پیگیری صاحب سند مالکیت شد؛ تثبیت حقوق ۱۲۲۳ سهامدار و صاحب حق‌آبه

با هدف ثبت و معرفی بخشی از میراث ناملموس ابرکوه
پیشه‌وران سنتی ابرکوه به چاپ دوم رسید/ روایت ۲۳ مهارت کهن در عصر فناوری

بازدید مدیرکل میراث‌فرهنگی استان از روند پیشرفت فیزیکی باغ پرندگان یزد

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری یزد در گفت‌وگو با میراث‌آریا مطرح کرد
بافق؛ ظرفیتی برای پیوند میراث‌فرهنگی، گردشگری و کارآفرینی بانوان

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور
بهاباد؛ مقصدی با ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی برای توسعه گردشگری است