اهتمام برای رونق گردشگری سلامت یزد پیرو تأکید رئیس‌جمهوری

۰۵ بهمن ۱۴۰۱ / در گردشگری و سرمایه گذاری

سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد با بیان این‌که رونق گردشگری سلامت یزد را در اولویت ‌داریم، گفت: همان‌طور که رئیس‌جمهوری نیز نسبت به این مهم تأکید کردند، لازم است این ظرفیت مهم را در یزد مورد توجه بیشتر قرار داده و برای رونق این حوزه تلاش کنیم.

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، مصطفی سپهری روز چهارشنبه ۵ بهمن‌ماه بابیان این‌که گردشگری سلامت جزو اولویت‌های توسعه و رونق گردشگری یزد است، اظهار کرد: همان‌طور که ریاست جمهوری نیز نسبت به این مهم تأکید کردند لازم است این ظرفیت مهم را در یزد موردتوجه بیشتر قرار داده و نسبت به رونق این حوزه تلاش کنیم.

سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد بابیان این‌که توسعه گردشگری مستلزم اهتمام ویژه دولت و بخش خصوصی است، گفت: مقابله با بروکراسی اداری و تسهیل شرایط برای سرمایه‌گذاران را موردتوجه جدی داریم و تسهیل فرایند سرمایه‌گذاری را در راستای بهبود صنعت گردشگری دنبال می‌کنیم.

او با تأکید بر این‌که یزد تنوع بسیار زیادی در گردشگری دارد، گفت: نیروی انسانی توانمند، متخصص و همچنین برخورداری از زیرساخت‌های مناسب مانند بیمارستان‌های مجهز جزو ظرفیت‌هایی است که در استان یزد شرایط را برای رونق گردشگری سلامت هموارتر می‌کند.

سپهری افزود: البته امروزه یزد به دلیل ظرفیت‌های موجود شاهد حضور مسافران برای درمان است و لازم است که با تکمیل زنجیره گردشگری سلامت بتواند خود را به‌عنوان مقصد گردشگری سلامت خصوصاً برای گردشگران خارجی ارتقا ببخشد.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

بازنگری، تدقیق و لایه‌بندی محدوده عرصه و حریم بافت تاریخی شهر یزد انجام شد

تدقیق بیش از ۶ هزار هکتار از عرصه‌های تاریخی اردکان با تصویب ضوابط حفاظتی

۹ برگزیده یزدی در جمع برترین‌های مسابقات قرآن و عترت وزارت میراث‌فرهنگی

سیدمحمد رستگاری
یزد؛ از روایت خشت تا هوش مصنوعی؛ وقت ساختن گردشگری آینده است

پیام مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد به مناسبت روز جهانی و هفته گردشگری

دومین رویداد «آوای افق در خانه‌های خشتی» در اردکان برگزار می‌شود

معاون گردشگری استان یزد:
تمرکززدایی از یزد با توسعه رویدادهای گردشگری در شهرستان‌ها انجام می‌شود

فناوری و هوش مصنوعی، گردشگری یزد را به سمت پایداری خواهد برد

برپایی غرفه پایگاه مقاومت بسیج معراج اداره کل میراث‌فرهنگی یزد در هفدهمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی

برگزاری نخستین نمایشگاه سراسری گردشگری کشور در یزد/ «مهر یزد» با بیش از ۳۰ ویژه‌برنامه آغاز می‌شود

شهرهای خواهرخوانده؛ ظرفیت مغفول یزد برای توسعه گردشگری بین‌المللی

مجمع عمومی راهنمایان گردشگری استان یزد برگزار شد