با حضور معاون استاندار یزد برگزار شد؛
انتخابات اعضای هیئت‌مدیره جامعه هتلداران و مراکز اقامتی استان یزد

۰۴ مهر ۱۴۰۳ / در دسته بندی نشده

انتخابات اعضای هیئت‌مدیره جامعه هتلداران و مراکز اقامتی استان یزد برگزار و اعضای هیئت‌مدیره جدید انتخاب شدند.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، روز گذشته سوم مهرماه انتخابات اعضای هیئت‌مدیره جامعه هتلداران و مراکز اقامتی استان یزد با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد و بیش از ۹۰ نفر از فعالان این صنعت برگزار و اعضای هیئت‌مدیره جدید از بین ۱۰ کاندید دوره جدید انتخاب شدند.

در این انتخابات سید امیر ناصر طباطبایی با ۸۱ رأی، اصغر آقا نبیل ۶۵ رأی، سیدحسین آزادی ۶۱ رأی، محمدحسین رنگچیان با ۵۵ رأی و محمدحسین محتاج‌اله با ۴۶ رأی به عنوان اعضای هیئت‌مدیره جدید معرفی شدند و در جایگاه بازرس علی دهقانی با کسب ۶۱ رأی انتخاب شد.

در این مراسم با حضور معاون هماهنگی امور  اقتصادی و گردشگری استانداری یزد و مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد از پیشکسوتان صنعت هتلداری استان یزد تجلیل شد.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

گورماست؛ میراث خوراکی استان یزد با طعم انار

کانون مشورتی محلات یزد در پایگاه میراث جهانی شهر تاریخی یزد تشکیل شد

معاون گردشگری استان یزد:
رسانه‌ها در معرفی ظرفیت‌های گردشگری یزد نقش‌آفرین هستند

آغاز مرمت خانه تاریخی ارزانی ابرکوه

بافق میزبان هشتمین جشنواره تابستانه و پنجمین جشنواره خرما

حمایت ۸۲ میلیارد تومانی از هنرمندان یزدی/ از بافت تاریخی تا بازارهای جهانی

کنترل و ریشه‌کنی سوسک چوب‌خوار در موزه مفاخر اردکان/ اجرای دومین مرحله سم‌پاشی در مجموعه آب‌انبارهای احمدآباد

فهرج؛ الگویی از مرمت مشارکتی بافت تاریخی روستایی در یزد

فصل نخست بررسی باستان‌شناسی تفت؛ از شناسایی قلعه فخرآباد تا کشف دست‌افزارهای سنگی

پیوند میراث فرهنگی، آموزش دانشگاهی و حقوق در یک تجربه میدانی در قنات زارچ یزد

محافظت پیشگیرانه و بلندمدت از موزه بزرگ یزد در برابر آسیب موریانه

حاجی‌آباد زرین میزبان چهارمین جشنواره تجربه‌محور برداشت خرما شد