اجرای طرح بافت گردی در شهرستان ابرکوه

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ / در گردشگری و سرمایه گذاری

مدیر پایگاه میراث فرهنگی بافت تاریخی ابرکوه از برگزاری طرح بافت گردی ابرکوه در روزهای دوشنبه با حضور علاقه‌مندان به میراث فرهنگی خبر داد.

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، حمید مشتاقیان روز سه‌شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه با اعلام این خبر گفت: «طرح دوشنبه‌های بافت گردی ابرکوه به همت کارشناسان این پایگاه برای علاقه‌مندان به حوزه گردشگری و میراث فرهنگی برگزار می‌شود.»
مدیر پایگاه میراث فرهنگی بافت تاریخی ابرکوه هدف از اجرای این طرح را شناخت مفهوم بافت تاریخی و بررسی معماری آن عنوان کرد و افزود: «در طرح بافت گردی، بافت تاریخی ابرکوه ازنظر معماری، گردشگری، سکونت و زنده‌بودن بافت موردبحث و بررسی قرار می‌گیرد، همچنین علاقه‌مندان این حوزه از نزدیک مسائل و مشکلات بافت تاریخی را مشاهده کرده و در محل، راهکارها و پیشنهادات مختلفی جهت رفع معضلات مطرح می‌شود.»
او با اشاره به استقبال خوب علاقه‌مندان به میراث فرهنگی از این طرح اظهار داشت: «دوشنبه‌های بافت گردی به‌نوعی یک کلاس درس همگانی است که بزرگان هر محله و افراد باتجربه که با مناطق مختلف آشنایی دارند، تجربیات خود را در اختیار دیگران گذاشته و در این گردش‌ها به سؤالات مختلف افراد، پاسخ می‌دهند.»
به گفته مدیر پایگاه میراث فرهنگی بافت تاریخی ابرکوه این پایگاه متشکل از ۱۵ کارشناس در حوزه‌های ایران‌شناسی، باستان‌شناسی، تاریخ‌شناسی، معماری، صنایع‌دستی، طراحی و گردشگری و سایر بخش‌هاست که اگر در این بافت گردی‌ها هر فرد اطلاعات خود را به دیگران هم منتقل کند، هدف ما از این طرح، محقق شده است.»
مشتاقیان گفت: «آشنایی هرچه بیشتر شهروندان با بافت تاریخی و ارزش آن، می‌تواند موجب وقوع اتفاقات مثبتی نظیر احیاء و رونق بافت تاریخی و جلوگیری از تخریب آن، شود.»
مدیر پایگاه میراث فرهنگی بافت تاریخی ابرکوه با تأکید بر اینکه هدف اصلی ما در حوزه بافت تاریخی، زنده و پویا نگه‌داشتن بافت و رونق زندگی در آن است، افزود: «باید این فرهنگ‌سازی صورت گیرد که سرمایه‌گذاری در بافت تاریخی بسیار ارزشمند و مهم است و نباید اجازه دهیم که مردم از جریان بافت جدا شوند.»

آخرین مطالب

نخستین انتخابات انجمن حرفه‌ای دفاتر خدمات مسافرتی استان یزد برگزار شد

تسریع در پرداخت تسهیلات، محور نشست مشترک میراث‌فرهنگی یزد و صندوق کارآفرینی امید

یزد آماده میزبانی چهارمین کنفرانس گردشگری سلامت اکو

سیدمحمد رستگاری
روایت متخصصانی که آینده میراث ایران را هوشمند می‌سازند/ از خوارزمی تا عصر هوش و فناوری

برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت بحران و افزایش تاب‌آوری در تأسیسات گردشگری یزد

راهکارهای بهسازی جان‌پناه شیرکوه با محوریت توسعه ایمنی گردشگری کوهستان در یزد بررسی شد

برگزاری چهارمین جشنواره تجربه‌محور برداشت خرمای حاجی‌آباد زرین اردکان

نشست هماهنگی میزبانی رویدادهای بین‌المللی گردشگری اکو در یزد برگزار شد

برگزاری هشتمین جشنواره تابستانه در بافق/ توسعه ظرفیت‌های گردشگری و صنایع جانبی در دستور کار قرار دارد

احیای محور تاریخی بازار تا بقعه پیرمراد با مشارکت میراث‌فرهنگی و شهرداری بافق

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد
مشوق‌های جدید شهرداری یزد برای توسعه گردشگری؛ تخفیف تا ۹۰ درصدی عوارض ساخت هتل‌های پنج‌ستاره

هم‌افزایی میراث‌فرهنگی و اسناد ملی یزد برای صیانت از میراث مکتوب