آغاز پروژه مرمت معابر بافت تاریخی داخل حصار اردکان

۱۳ شهریور ۱۴۰۰ / در میراث فرهنگی

سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اردکان از آغاز عملیات مرمت و ساماندهی معابر بافت تاریخی داخل حصار اردکان خبر داد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد،
محمود ادیبان روز شنبه ۱۳ شهریورماه با اعلام این خبر افزود: «مرمت و ساماندهی معابر بافت تاریخی محله تیران با مشارکت سازمان بازآفرینی و نوسازی شهری شهرداری اردکان آغازشده است.»

سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اردکان بابیان اینکه بازسازی محله‌های تاریخی و بافت فرسوده، کالبد شهر را کارآمدتر خواهد کرد و زندگی در آن‌ها به نحو مطلوب و بهتری استمرار پیدا می‌کند، اظهار داشت: «این پروژه مرمتی شامل استحکام‌بخشی بدنه معابر، اجرای ازاره چینی و بندکشی آن با آجر سنتی و احیاء ساباط جنب مسجد امام سجاد (ع) است.»

ادیبان ادامه داد: «بافت تاریخی داخل حصار اردکان یکی از بزرگ‌ترین بافت های خشتی استان یزد است که مساحتی بالغ‌بر ۵۰ هکتار دارد، این بافت دارای ۱۲ محله و ۱۲ دروازه بوده که تنها چهار برج و قسمتی از حصار آن باقی‌مانده است.»

بافت تاریخی داخل حصار اردکان در تاریخ ۲ بهمن ۱۳۸۲ با شماره ثبت ۱۰۸۴۵ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

آخرین مطالب

مرمت بقعه تاریخی شیخ بهاءالدین مروست/ پاسداری از یادگار عرفان و معماری سده هشتم هجری

دیدار مدیرکل میراث فرهنگی یزد با معاونین وزارت میراث فرهنگی؛ بررسی مسائل و اولویت‌های اجرایی استان

مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد تأکید کرد:
ضرورت نقش رسانه‌ها در صیانت از میراث‌فرهنگی/ آمادگی روزنامه کیهان برای حمایت از رونق گردشگری و حفظ ابنیه تاریخی

آغاز مرمت معابر بافت تاریخی ابرکوه

سیدمحمد رستگاری
روایتی از هنر، هویت و توانمندی‌های یزد در دیدار با مقامات عراقی

نخستین جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته یزد برگزار شد

بازدید میدانی از جاده کمپ‌های کویری یزد انجام شد

روند اجرای پروژه‌های مرمتی میراث‌فرهنگی استان یزد بررسی شد

گام تازه تفت برای احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی

آغاز مانیتورینگ آثار شاخص شهر تاریخی/ پایش مستمر، مهم‌ترین ابزار حفاظت از میراث جهانی یزد

آغاز عملیات مرمت و استحکام‌بخشی برج تاریخی روستای هدف گردشگری توت اردکان

رئیس میراث‌فرهنگی ابرکوه:
مرمت قلعه تاریخی شهرسب ابرکوه آغاز شد