صادقیان در افتتاحیه جشنواره قورمه مهریز:
تخصیص ۶۰ درصد اعتبارات بازآفرینی شهری استان به شهرستان مهریز

۱۴ آذر ۱۳۹۸ / در عمومی

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد گفت: «شصت درصد اعتبارات بازآفرینی شهری امسال استان به شهرستان مهریز اختصاص یافت.»

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی یزد، محسن صادقیان، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد در مراسم افتتاحیه دومین جشنواره قورمه و کباب مهریز با اشاره به اینکه پارسال بیشترین اعتبارات بازآفرینی شهری استان به شهرستان مهریز اختصاص یافت گفت: «امسال نیز ۶۰ درصد اعتبارات استان به این شهرستان تخصیص یافت.»

او با بیان اینکه جشنواره ها سه هدف اصلی را دنبال ی کند، افزود: «معرفی شهر، توانمند سازی روستا ها و شهر و رضایت و نشاط اجتماعی از اهداف برگزاری جشنواره ها است.»

دومین جشنواره قورمه و کباب مهریز، تنها جشنواره قورمه کشور از ۱۳ آبان ماه به مدت سه روز در اقامتگاه بومگردی سرای جهانگرد شهرستان مهریز برگزار می شود.

تاکنون حدود ۶۰۰ اثر تاریخی در مهریز شناسایی‌ شده که ۱۰۶ مورد آنها به ثبت آثار ملی رسیده و در این میان نیز باغ پهلوان‌پور و قنات حسن‌آباد مشیر و دهنو نیز در فهرست آثار جهانی یونسکو  ثبت شده است.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

بررسی وضعیت اعتبارات پروژه‌های میراث‌فرهنگی در ۶ شهرستان یزد با حضور نماینده مجلس

آیین بزرگداشت قائد شهید امت و شهدای جنگ رمضان در ارگ حکومتی یزد برگزار می‌شود

هم‌اندیشی برای تأمین اعتبار و پیشبرد طرح‌های زیرساختی گردشگری یزد

فاز نخست مرمت دیوار نگاره‌های تاریخی امامزاده عبدالله (ع) بافق در مراحل پایانی

نخستین انتخابات انجمن حرفه‌ای دفاتر خدمات مسافرتی استان یزد برگزار شد

تسریع در پرداخت تسهیلات، محور نشست مشترک میراث‌فرهنگی یزد و صندوق کارآفرینی امید

یزد آماده میزبانی چهارمین کنفرانس گردشگری سلامت اکو

سیدمحمد رستگاری
روایت متخصصانی که آینده میراث ایران را هوشمند می‌سازند/ از خوارزمی تا عصر هوش و فناوری

برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت بحران و افزایش تاب‌آوری در تأسیسات گردشگری یزد

راهکارهای بهسازی جان‌پناه شیرکوه با محوریت توسعه ایمنی گردشگری کوهستان در یزد بررسی شد

برگزاری چهارمین جشنواره تجربه‌محور برداشت خرمای حاجی‌آباد زرین اردکان

نشست هماهنگی میزبانی رویدادهای بین‌المللی گردشگری اکو در یزد برگزار شد