در سه‌ماهه اول سال 1401 انجام شد:
صدور 48 فقره موافقت اصولی در یزد

۰۷ تیر ۱۴۰۱ / در گردشگری و سرمایه گذاری

معاون سرمایه‌گذاری و تأمین منابع اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد از صدور ۴۸ فقره موافقت اصولی در استان یزد، برای ایجاد و احداث تأسیسات گردشگری از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، محمد میر شمسی روز سه‌شنبه ۷ تیرماه ضمن اشاره به صدور ۴۸ فقره موافقت اصولی ایجاد تأسیسات گردشگری در سطح استان در سه‌ماهه گذشته از سال ۱۴۰۱، گفت: «این موافقت‌ها با پیش‌بینی حجم سرمایه‌گذاری ۴۹۵۰ میلیارد ریال از سوی بخش خصوصی صادرشده است.»
معاون سرمایه‌گذاری و تأمین منابع اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد افزود: «موافقت اصولی‌های صادرشده در قالب احداث هتل، مجتمع گردشگری، مرکز تفریحی، سرگرمی، سفره‌خانه سنتی و اقامتگاه بوم گردی در سطح استان است که در صورت ایجاد و تکمیل این واحدها، زمینه اشتغال برای ۴۵۰ نفر فراهم خواهد شد.»
میر شمسی با اشاره به ابطال دو فقره موافقت اصولی طی این مدت اظهار داشت: «به دلیل عدم ارائه مدارک و مستندات لازم نظیر نقشه‌های معماری و اجرایی، عدم پیگیری لازم بابت اخذ دیگر مجوزهای لازم نظیر پروانه ساختمانی، تغییر کاربری و تجهیز کارگاه پس از صدور اخطاریه و مهلت مصوب و با رویکرد ایجاد فرصت و ظرفیت‌سازی مناسب برای ورود سرمایه‌گذاران و متقاضیان واجد شرایط، این مجوزها لغو و ابطال شد.»
او تصریح کرد: «موافقت اصولی صادره جهت احداث تأسیسات گردشگری، دارای مهلت یک‌ساله است که این مهلت حداکثر یک‌مرتبه به مدت شش ماه قابل تمدید است و پس‌ازآن در صورت پیگیری و انجام مراحل ابلاغی نسبت به صدور مجوز ایجاد، اصلاح و تکمیل اقدام خواهد شد.»

آخرین مطالب

انتصاب سرپرست جدید اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان یزد

تأسیسات گردشگری یزد آماده میزبانی از زائران اربعین هستند

چهارمین جشنواره ملی پسته احمدآباد اردکان برگزار می‌شود

تدوین ضوابط حفاظتی بافت تاریخی، باغ‌ها و اراضی کشاورزی تفت در دستور کار قرار گرفت

هم‌افزایی شهرداری و میراث فرهنگی برای احیای بافت تاریخی نیر

برگزاری نخستین دوره آموزش هنر سنتی زنجیرسازی در اردکان

دیدار گردشگران با ماه و اجرام آسمانی در کویر یزد

هم‌افزایی دانشگاه یزد و میراث‌فرهنگی برای حفاظت و مدیریت علمی در استان

آغاز عملیات مرمت حمام تاریخی قلعه بافق

هم‌افزایی دستگاه قضا و میراث‌فرهنگی برای صیانت از بافت تاریخی در یزد

برگزاری کارگاه آموزشی «گردشگری فرش و دست‌بافته‌ها» در یزد

نخستین کمیته گردشگری سلامت یزد با محوریت اکو برگزار شد