استقبال بیش از پنج هزار نفر از جشنواره انار چینی مبارکه

۱۷ آبان ۱۳۹۸ / در عمومی

دبیر اجرایی جشنواره انارچینی مبارکه تفت گفت: بازدید کنندگان در این جشنواره بدون واسطه در چیدن انار و تهیه محصولات آن مشارکت می کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد، بهرام بهمردی، دبیر اجرایی جشنواره انار چینی روستای مبارکه تفت، با اشاره به اینکه این جشنوراه ۱۶ و ۱۷ آبان ماه از ساعت ۹ صبح تا ۹ شب در این روستا برگزار می شود، گفت: «در روز اول برگزاری جشنواره انار چینی روستای مبارکه بیش از پنج هزار نفر از این جشنواره بازدید کردند.»

بهمردی افزود: «بازدیدکنندگان در این جشنواره بدون واسطه در چیدن انار از درختان، پخت رب انار و دیگر برنامه ها مشارکت می کنند که خود باعث جذب بیشتر گردشگران به این جشنواره شده است.»

او اظهار داشت: «در این جشنواره محصولات و مشتقات انار، خوراکی ها و انواع نوشیدنی های محلی در قالب بیش از ۴۰ غرفه به بازدیدکنندگان عرضه می شود.»

دبیر اجرایی جشنواره انار چینی روستای مبارکه تفت افزود: «بازدید از اماکن تاریخی روستای مبارکه، گردشگری کودکان، بازدید از آسیاب آبی غنیمت مبارکه که به تازگی مرمت و بازسازی شده از برنامه های جنبی این جشنواره است.»

با توجه به ظرفیت بالای شهرستان تفت در تولید انار و افزایش برداشت این محصول در سال جاری نسبت به پارسال، سلسه جشن های انار در روستای هدف گردشگری مبارکه، باغ صدری (نمیر) تفت و کوچه باغ های احمد آباد برگزار می شود.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

چهارمین جشنواره ملی پسته احمدآباد اردکان برگزار می‌شود

تدوین ضوابط حفاظتی بافت تاریخی، باغ‌ها و اراضی کشاورزی تفت در دستور کار قرار گرفت

هم‌افزایی شهرداری و میراث فرهنگی برای احیای بافت تاریخی نیر

برگزاری نخستین دوره آموزش هنر سنتی زنجیرسازی در اردکان

دیدار گردشگران با ماه و اجرام آسمانی در کویر یزد

هم‌افزایی دانشگاه یزد و میراث‌فرهنگی برای حفاظت و مدیریت علمی در استان

آغاز عملیات مرمت حمام تاریخی قلعه بافق

هم‌افزایی دستگاه قضا و میراث‌فرهنگی برای صیانت از بافت تاریخی در یزد

برگزاری کارگاه آموزشی «گردشگری فرش و دست‌بافته‌ها» در یزد

نخستین کمیته گردشگری سلامت یزد با محوریت اکو برگزار شد

بررسی وضعیت اعتبارات پروژه‌های میراث‌فرهنگی در ۶ شهرستان یزد با حضور نماینده مجلس

آیین بزرگداشت قائد شهید امت و شهدای جنگ رمضان در ارگ حکومتی یزد برگزار می‌شود