برگزاری دوره آموزش گلیم بافی و هنر تابلو فرش در شهرستان بافق

۰۵ شهریور ۱۳۹۹ / در صنایع دستی

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بافق گفت: دوره آموزش گلیم بافی و بافت تابلو فرش در شهرستان بافق برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ,گردشگری وصنایع دستی استان یزد:

لیلی رنجبر رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بافق با اعلام این خبر افزود: دوره آموزش گلیم بافی ویژه معلمان این شهرستان ، در ایام اوقات فراغت تابستان برگزار گردید.

او با بیان اینکه این دوره از ابتدای مرداد ماه آغاز شده و تا نیمه شهریور ماه ادامه خواهد داشت، اظهار داشت: این کلاسها با رعایت پروتکل های بهداشتی در محل مدرسه شاهد شهرستان بافق برگزار می گردد.

رنجبر هدف از آموزش این رشته به معلمان را اعتلای هنرهای صنایع دستی، توسعه و رونق آن در بین اقشار مختلف اجتماعی و از جمله فرهنگیان عنوان کرد.

این مسئول خاطر نشان کرد: هنر گلیم بافی از جمله هنرهای صنایع دستی شهرستان بافق است که با برنامه ریزی صورت گرفته در حال رونق می باشد و در سطح مدارس شهرستان نیز در کنار حصیر بافی که هنر اصلی مردمان بافق می باشد، در حال آموزش به عنوان دروس مهارت آموزی دانش آموزان در سال گذشته بوده است .

آخرین مطالب

نخستین کمیته گردشگری سلامت یزد با محوریت اکو برگزار شد

بررسی وضعیت اعتبارات پروژه‌های میراث‌فرهنگی در ۶ شهرستان یزد با حضور نماینده مجلس

آیین بزرگداشت قائد شهید امت و شهدای جنگ رمضان در ارگ حکومتی یزد برگزار می‌شود

هم‌اندیشی برای تأمین اعتبار و پیشبرد طرح‌های زیرساختی گردشگری یزد

فاز نخست مرمت دیوار نگاره‌های تاریخی امامزاده عبدالله (ع) بافق در مراحل پایانی

نخستین انتخابات انجمن حرفه‌ای دفاتر خدمات مسافرتی استان یزد برگزار شد

تسریع در پرداخت تسهیلات، محور نشست مشترک میراث‌فرهنگی یزد و صندوق کارآفرینی امید

یزد آماده میزبانی چهارمین کنفرانس گردشگری سلامت اکو

سیدمحمد رستگاری
روایت متخصصانی که آینده میراث ایران را هوشمند می‌سازند/ از خوارزمی تا عصر هوش و فناوری

برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت بحران و افزایش تاب‌آوری در تأسیسات گردشگری یزد

راهکارهای بهسازی جان‌پناه شیرکوه با محوریت توسعه ایمنی گردشگری کوهستان در یزد بررسی شد

برگزاری چهارمین جشنواره تجربه‌محور برداشت خرمای حاجی‌آباد زرین اردکان